Improvement requests :  K-Meleon Forum
Use this forum to talk about a feature you're missing.  

Current Page: 1 of 1
Results 1 - 26 of 26
10 months ago
Ronery
Ah. I figured it out; about:config - kmeleon.display.URLbarTitle - then just delete the string value.
Forum: General
10 months ago
Ronery
Is there any way to remove the text "Always use URL button"?
Forum: General
1 year ago
Ronery
Ok, thanks! I notice that the browser hangs now and then, too :( Will go back to the old version. Actually I had installed Öpera but switched back to K-Meleon again.
Forum: Improvement requests
1 year ago
Ronery
Hi Just upgraded to 1.7.0 and now no passwords seem to get stored. No pop-up "save log-in data" and also no entry under "Privacy & Security Settings". Am I missing something? thanks
Forum: Improvement requests
2 years ago
Ronery
One must close the "edit bookmarks" dialog after creating a new folder, then open the editor again to be able to drag the bookmark to the new folder.
Forum: Bugs
2 years ago
Ronery
Reinstalled, cleared all cookies and cache. It works.
Forum: General
2 years ago
Ronery
Hi all, I installed seamonkey, and now k-meleon won't display facebook correctly. It looks like when F7 is pressed (disable javascript). I've been going through K-meleons settings, but can't seem to restore the functionality to normal. I run XP SP2. Any ideas? thanx
Forum: General
2 years ago
Ronery
Hi all, Earlier today I was downloading stuff to a USB device. Now I just purchased a movie of 634MB, just to get errormessage at the end that the earlier connected USB device isn't available... So now I'm downloading it again. Kind of a pain. Shouldn't the browser check that first? The weird thing is that I had K-meleon set to ask where to save, but it seems it asked after it finished download
Forum: Bugs
2 years ago
Ronery
Hi all, I created a bookmarks-folder, then attempted to drag a bookmark to that newly created, empty folder. This seems to be impossible. I had to choose "add bookmark", which moved another bookmark, which I did not intend to move, to that folder. After this I could drag the bookmark I originally wished to move there. Even then it's quite difficult to get the bookmark to end up in
Forum: Bugs
2 years ago
Ronery
Interesting... I also just noticed that only email that was sent from an iPhone does the non-ascii characters incorrectly. Email from Hotmail and gmail doesn't have the problem. Will send Ixquick an email ;-)
Forum: General
2 years ago
Ronery
Hi all, I have the same problem. For example when replying to email using my webmail, all swedish characters gets displayed incorrectly. Search results using Ixquick display the same error, while Google displays the characters correctly. å becomes Ã¥ ä becomes ä ö becomes ö
Forum: General
3 years ago
Ronery
Hi, Yes, it kind of mimics a scrollwheel. Depressing middlebutton and then moving the trackpoint up or down. I've searched around a bit about this, but so far this is all I've found. http://blogs.msdn.com/b/markrideout/archive/2006/01/12/512359.aspx http://blogs.msdn.com/b/markrideout/archive/2006/01/12/512357.aspx
Forum: General
3 years ago
Ronery
I have now experimented with those settings, but does unfortunately not work.
Forum: General
3 years ago
Ronery
Hi all, I have an IBM Thinkpad which has the IBM-nipple and three buttons. Is it possible to use the nipple and middlebutton to scroll pages? Some other browser I tried had this feature, but I can't find it in KM. thanks
Forum: General
3 years ago
Ronery
Mediafire now has added a "Dismiss and continue anyway"-button, after clicking which, the site functions normally using K-Meleon. I now have beta2 installed, don't know if that makes a difference. Also funny how Google filters your search results when using Firefox...
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
Sometimes you can just fool them by using another user agent. Look under the TOOLS menu and try a FireFox user agent just before you go to that site. Thanx, but I have tried this already.
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
Hi all, I recently uploaded 2GB of data to Mediafire, and now they decided to "upgrade" their free and simple file hosting so that you are FORCED to use Chrome, IE, etc... Is there any way to continue using K-Meleon? Yeah, I should ask them but I will get idiot answers.
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
The problem had nothing to do with K-Meleon. It was due to an incompatible SSD, sorry.
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
Win XP. DSL 13Mb/s
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
Hi all, I'm running K-meleon 1.6.0 and I'm expeiencing my computer locking up whenever I either start downloading a file, start a Youtube video or even start loading a new page, most notably blogs, which often are "long". For example when starting watching a Youtube video, the video freezes on the first image of the video, and doesn't resume (I guess) untill the whole file has down
Forum: Bugs
3 years ago
Ronery
That did the trick, thank you! :)
Forum: General
3 years ago
Ronery
Hi all, Whenever I type anything into a box I get red underlining, which I guess is spellchecking. I want it gone. How do I do it? Can't find the setting in Preferences. thank you
Forum: General
3 years ago
Ronery
If not, look at the download page, right below the 1.6beta download is a line: "If you have problems..." :cool: I'm sorry for my ignorance, it was the missing VS2005 Redistributable that caused the problem! One day I will learn to read ;) Thanks for the help!
Forum: Graphics
3 years ago
Ronery
on the view>toolbars menu, there is only Adblock and URL bar. Oh! I know that... :cool: It probably means there is a macro (kmm) that contains some pesky little syntax error. Well, just a possibility, since that happened to me quite often while building macros. If it's true in your case too, your tools menu is probably half empty too, and privacy menu?? Copy and paste this URL, with s
Forum: Graphics
3 years ago
Ronery
Hmm, not sure. This? F2 > Toolbars > Hide menu bar Or this? View > Toolbars > Main bar (toggling in about:config doesn't suffice. If you did, you possible have to click the menu 2x now?) Or is it simply slid behind another toolbar, and only a litte piece of it is visible yet? Thanx for speedy reply! Strangely enough "Hide menu bar" makes no difference, and on
Forum: Graphics
3 years ago
Ronery
Hi all, I just upgraded from 1.5.4 to 1.6.0 since I wanted to use Adblock. Now the mainbar is missing. I've downloades the skins for 1.6.0, but the layout stays the same, only background color / image change. I've tried changing toolbars.cfg and visibility in about:config but nothing happens. Some pointer in the right direction would be appreciated! thankx /R
Forum: Graphics
Current Page: 1 of 1

K-Meleon forum is powered by Phorum.