Bugs :  K-Meleon Forum
You can talk about issues with k-meleon here. But please, for confirmed bugs, use the bug tracker to report and give feedback on bugs.  

Pages: 123Next
Current Page: 1 of 3
Results 1 - 30 of 87
9 months ago
melo
Thanks, deadlock ! You seem to be an ABP specialist... I'll make a little try with ABP 1.0.2 DLL on ABP 1.0.1 installation. But now things are already fine for my modest usage ! Cheers. EDIT : With ABP 1.0.2 DLL, icon is at the right place, KM works fine with LIST FR but never load with EASYLIST. I'll use whole 1.0.1 with LIST FR : no speed lack.
Forum: Extensions
9 months ago
melo
Thanks, naruman, it works now with ABP 1.0.1 ! Capture here... I have searched all files with *adblock* in KM folder and Application Data\KM and deleted them. I have copied the files from your archive. I have copied patterns.ini from my former installation containing my custom filters. It works just fine ! Checking ABP in VIEW > TOOLBARS yields to a fine ABP icon in right side of my
Forum: Extensions
9 months ago
melo
@melo ...try a clean install... Thanks ! If no suitable solution is found here, I'll try going back to ABP 0.7.5.4. It worked just fine with KM 1.1.6. I don't import filters list, I only use my custom filters. Cheers.
Forum: Extensions
9 months ago
melo
Thanks, naruman ! 1) There is 2 version of ABP 1.0.2 : As said stability problem with ABP from KM site. 2) then turn them to false : No change ! Both to false : no icon in status bar or toolbar. Both to true : icon in status bar, no icon in toolbar. And always the ABP toolbar... 3) i will look for another solution : TIA Cheers.
Forum: Extensions
9 months ago
melo
@melo You can post a link to your ABP 1.0.2 / KM 1.5.4 package with your unique bar included. Thanks ! KM 1.5.4 For stability reason as early said, I have used this package : ABP 1.0.2 Cheers.
Forum: Extensions
9 months ago
melo
If you use version 1.0.2 ... add # to the beginning of the line: $OnSetup=$OnSetup."adblockplus_BuildToolbar;"; Thanks for your answer, naruman ! No such line here... 1) ABP Preferences says version 1.0.2 2) Only one adblockplus.kmm on my PC 3) It looks like that : # K-Meleon Macros (http://kmeleon.sourceforge.net/wiki/index.php?id=MacroLanguage) # ---------- Adbloc
Forum: Extensions
9 months ago
melo
@melo Never used ABP 1.0.2. Thanks anyway for your help, deadlock !
Forum: Extensions
9 months ago
melo
Thanks for answer, deadlock ! 1) It is possible to hide the ABP toolbar if there is an ABP icon in statusbar. No ! Impossible to remove ABP toolbar with or without ABP icon in status bar... 2) Don't you need the ABP tooltips and menu options for current active web-page? No ! Two workarounds : a) TOOLS > ABP b) Best : ABP icon near to "Go to" button in upright corner, in
Forum: Extensions
10 months ago
melo
WINDOWS XP SP2 K-MELEON 1.5.4 ADBLOCK PLUS 1.0.2 Hi, I can't remove the ADBLOCK little grey toolbar under the tabs bar ! VIEW > TOOLBARS > ADBLOCK PLUS is unchecked... kmeleon.toolband.Adblock Plus.visibility is false... TIA for help. Regards. EDIIT : Using, for installation, ABP 7z archive found on K-MELEON site instead of ABP ZIP archive found on ABP site (as mentioned e
Forum: Extensions
2 years ago
melo
Thanks for answering, rodocop... Indeed, each item is two lines long with the second encrypted. Only one address (forum from my provider) is concerned. That address is not in saved passwords list. I'll try to save then delete to see what happens... Regards.
Forum: General
2 years ago
melo
Hi, K-MELEON 1.1.6 In K-Meleon\Profiles\default\xxxxxxxx.slt, I have a file xxxxxxxx.w refering to items of my profile in my provider forum. What is this file and is it a regular one ? TIA Regards.
Forum: General
2 years ago
melo
Here is the content of my version that I have written there is a long time. YES ! It works... (Oui, ça marche...) Merci, Jujuland, cela fonctionne maintenant parfaitement. Comme tu le soulignes, j'avais du me mélanger les crayons en introduisant le chemin (je pense qu'il y avait au moins 1 " juste avant %1)... Warning ! The problem was (\") : Jujuland example ...firefox.exe
Forum: General
2 years ago
melo
melo, best scenario for you: adodupan, thanks for wasting time for me ! This is what I have done and failed ! Unzip browser_km11.7z in C:\Program Files\K-Meleon\meloProfiles. Change C:\Program Files\K-Meleon\profile.ini to what you said. Start KM 1.1.6 In Tools, there is no Open in browser ! Thanks for your help but as already said too hard for me ! :(
Forum: General
2 years ago
melo
What is the complete path to your firefox executable? Folder : C:\Program Files\Firefox_7.0b5_English_Portable Portable exe : C:\Program Files\Firefox_7.0b5_English_Portable\FirefoxPortable.exe Real exe : C:\Program Files\Firefox_7.0b5_English_Portable\App\Firefox\firefox.exe
Forum: General
2 years ago
melo
Thanks, adodupan... Fail ! What I have done : Stop KM 1.1.6 In kplugins : Replace macros.dll In macros : Add browser.kmm & ExecMacros_List.kmm Start KM Result : "Bad character in macro name. In file exemacros_list.kmm at line 24" "Bad character in macro name. In file browser.kmm at line 38" Then : Twice in link right menu : "Send Link URL" &
Forum: General
2 years ago
melo
Hi, I have tested the two ways to allow sending link to FIREFOX but all failed. Perhaps because FireFox is a portable version and not a normal install... 1) JamesD method : tweaking ie.kmm = Have changed all BlackHawk in BlackHawk.kmm to FireFox then changed browser path and registry key. Clicking on FireFox leads to many errors : "Left hand of assignment must be a variable&qu
Forum: General
2 years ago
melo
Thanks, brotha ! With your help, have found "ie.kmm"... Now, I'll try changing all IE to FireFox in a copy of this macro as done by you for Blackhawk browser. I'll say if that work. Thanks for helping.
Forum: General
2 years ago
melo
Hi, K-MELEON 1.1.6 When right clicking an URL link, sub-menu shows "Send Link To" > "Internet Explorer" How can I add another browser here, i.e. FireFox ? This seems depending on sendto.kmm but here I can't find Internet Explorer listed... TIA Regards.
Forum: General
2 years ago
melo
browser.kmm fails in KM 1.1.6 ! :(
Forum: Extensions
3 years ago
melo
Most important that you restart KM after changing the string. Thanks ! Each time a string failed, I have restarted the proggy... Never this restart of KM have changed things, if the tweak works, it always works without restarting ! Regards.
Forum: General
3 years ago
melo
Hmmm... you must have something wrong somewhere in your setup because I just make changes in Tools/Web Search. Never had to make the change in about config. Basically, I work with KM 1.1.6... Same problem is happening with KM 1.5.3 PORTABLE : You can put anything in (Tools > Web search > Configure > Search engines) for MAMMA : 404 Not Found if the right string is not in about:c
Forum: General
3 years ago
melo
Uhm Melo, which windows version do you happen to use?? :cool: Windows XP Professional Service Pack 2
Forum: General
3 years ago
melo
have you tried the older and simpler search parameters? http://www.mamma.com/result.php?q= This simpler string from ndebord works also just fine ! Changes in (Tools > Web search > Configure > Search engines) have no effect at all, they modify search.xml with no result ! :O Only changes in prefs.js lead to good result... :mad:
Forum: General
3 years ago
melo
With help of all friends here, problem is solved ! Using the string of Matt and JamesD : http://www.mamma.com/result.php?type=web&q= I took siria advice to directly tweak "about:config" where I found two "mamma" values for "search" : kmeleon.general.searchEngine kmeleon.plugins.macros.search.meta4.url I changed both to string and now all works j
Forum: General
3 years ago
melo
I don't know about the 'Metasearch' part but this works for web searches. http://www.mamma.com/result.php?type=web&q= Thanks, JamesD I have already tried that, obtained by tweaking the default Mamma search string to obtain the "q=" at end ! As said before, this works when tiped in address bar but not when integrated in KM search engines (Tools > Web search > Configu
Forum: General
3 years ago
melo
Thanks, ndebord Yes... Same result with http://www.mamma.com/result.php?q= on KM 1.1.6 and 1.5.3 : :( "Sorry, the page you requested was not found. Error Details: Type - 404 Error Page - http://www.mamma.com/404_page_not_found.php" Some shortcuts work when typed in KM address bar but not when integrated in KM. :mad: Regards.
Forum: General
3 years ago
melo
Thanks, Matt But http://www.mamma.com/result.php?type=web&q= don't work here on KM 1.1.6 & KM 1.5.3 :( (even after close and restart...) Regards.
Forum: General
3 years ago
melo
Hi, Seems that integrated default URL for MAMMA : http://www.mamma.com/Mamma?query= don't work ! Type - 404 Error Page - http://www.mamma.com/404_page_not_found.php Anybody with a suitable one ? TIA
Forum: General
3 years ago
melo
The aim of this utility is to download galleries of images ( imagevenue, imagebam, imagefap... ) on FIREFOX. Can it work with KM ? IHG Home page TIA. Regards.
Forum: Extensions
3 years ago
melo
Firefox 3 is going to be the quickest for a while. The disease of FIREFOX (all versions...) is starting time ! :( It takes hours to start... If you don't keep it always open, you'll turn mad ! :cool: From this POV, INTERNET EXPLORER is the best (I have read that because parts of IE are already loaded with WINDOWS...). Considering all criteria, I am in love with KM 1.1.6 ! Regards
Forum: General
Pages: 123Next
Current Page: 1 of 3

K-Meleon forum is powered by Phorum.