Bugs :  K-Meleon Forum
You can talk about issues with k-meleon here.  

Current Page: 1 of 1
Results 1 - 5 of 5
7 years ago
kiczkok
Ok, i will reinstall that later. Thanks for your time.
Forum: Bugs
7 years ago
kiczkok
Quotedisrupted that's weird, it doesn't seem to register components fully..are you sure you have full rights for the kmeleon folder? well, im using xp as administrator, im not sure what you mean. Quotedisrupted what is the path where kmeleon is installed? e.g. c:\ programmes\kmeleon? :\Program Files\K-Meleon\k-meleon.exe Quotedisrupted did you install kemeleon using setup exe or manual i
Forum: Bugs
7 years ago
kiczkok
Quotedisrupted compreg.dat xpti.dat deleted Quotedisrupted now run kmeleon another error: AppName: k-meleon.exe AppVer: 1.5.4.0 ModName: pipnss.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00005737 <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="k-meleon.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY"> <MATCHING_FILE NAM
Forum: Bugs
7 years ago
kiczkok
yup, im polish. My english is not perfect (problem with verb form)but i can easily understand your solution. I will be patient. Thanks for your attention!
Forum: Bugs
7 years ago
kiczkok
5. errors
windows XP sp2 Hi, my english isn't perfect so i will be short. From one day, when i trying to start k-meleon, he(?) always product an errors and shut down raport of these errors: AppName: k-meleon.exe AppVer: 1.5.4.0 ModName: xpcom_core.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000040c5 <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME=&q
Forum: Bugs
Current Page: 1 of 1

K-Meleon forum is powered by Phorum.