General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 

Current Page: 1 of 1
Results 1 - 26 of 26
2 years ago
Mister M
JamesD, thanks for your reply. I copied my backup user profile into the 1.6 profile directory. It appears to somewhat work, but nothing else does, unfortunately. I also copied my toolbars.cfg file into 1.6 as well. Unfortunately, I have no icons and essentially just a window with most of the options missing. There is something major I obviously am missing, so I will just stick with 1.5.4.
Forum: General
2 years ago
Mister M
Hello. I've been using 1.5.4 for over a year but I would like to try 1.6.0. I've spent about an hour trying to import all of my settings over to 1.6.0, but I am having no luck at all. Is there a tutorial on how to do this? In XP in 1.5.4 the settings are all under User/Application Data/K-Meleon. In the beta, however, I do not understand where the user profile is loaded from. If anyone
Forum: General
2 years ago
Mister M
Hi. I've not used Firefox in many years, but I'd like to ask if this version is as fast as KM 1.54? I am running it on a 11 year old p3 machine. Will 3.6 run as fast as KM? Thank you for any answers! ;)
Forum: Development
3 years ago
Mister M
Thanks for that info. Strange though, even as I had accidentally hit F7, I enabled Javascript again, closed the program, but I was never again able to get FlashBlock to work. No problem though, the Profile Restore fixed it just fine (and a great option that is, too).
Forum: General
3 years ago
Mister M
EDIT - Something became corrupted and I performed a backup reinstall and it is back to normal. Thanks for looking.
Forum: General
3 years ago
Mister M
Well I still have the same problem with 1.6cp4 and 1.6.0a4. I unpack both archives, then run the exe and get the following message with both: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.
Forum: General
3 years ago
Mister M
Ok. First, thanks to all of you for your posts. OS; XPproSP2 The 1.6 version I was trying to run was 1.6.0a4. I simply unpacked it and tried to run the exe, but no go. I also tried importing the profiles folder - no go either. Re: Command Lines. Yes, I see the documentation but it really wouldn't have helped me. I would still have needed further assistance. I will try the cp4 vers
Forum: General
3 years ago
Mister M
Hi. I have 1.5.4 as default install. I would like to try 1.6 but I have not been able to find any documentation how to run it from a manual install. When I try to run the .exe in 1.6 I get an error and the program won't start. Can anyone point me to any documentation describing how to get 1.6 to run with my 1.5.4 configurations? Sorry to be a bother. Thanks.
Forum: General
4 years ago
Mister M
EDIT: OK, problem fixed by clearing the cache. Obviously some of the code wouldn't load.
Forum: General
4 years ago
Mister M
I finally got this to work and I appreciate this fine fix. Those screenshots are a great way to verify also, so thanks, disrupted.
Forum: Extensions
4 years ago
Mister M
Thanks. Without this code YouTube really is a terrible mess. Much appreciated. :)
Forum: General
4 years ago
Mister M
...profile back will backup your history and cookies but not cache when you have default type installation... And that's exactly what was happening, so it is perfect. :D
Forum: Extensions
4 years ago
Mister M
Before doing backups I cleared my cache & history, but I never received any error messages of any kind, and all the backup files were made. Thanks for the updated files though, I've installed them just in case. One question I do have though; what is the frequency of the auto backup & auto restore (although I'm not quite sure why you'd want auto restore)?
Forum: Extensions
4 years ago
Mister M
Thanks for the tip, siria :O
Forum: General
4 years ago
Mister M
Ok, I was just confused about some of the settings, thanks for the info.
Forum: General
4 years ago
Mister M
Hi. I'm trying to get this hack to work, but I've not been successful. My User.js file has one line in it /* ----- DO NOT EDIT ANYTHING ABOVE THIS LINE -------------------------------------------- */ I've tried copying all the code and pasting it both above and below the above text, but nothing has changed. Could someone possibly paste the proper text to get this to work for me? Thank
Forum: General
4 years ago
Mister M
Just what I was looking for. Works perfectly. Thanks :cool:
Forum: Extensions
4 years ago
Mister M
EDIT: Problems resolved.
Forum: General
4 years ago
Mister M
the differences between the 2 screenshots has nothing to do with font-weight (bold vs normal). IE is rendering text with cleartype..your other browsers are not, what you need to do is to enable cleartype system wide and not just for ie.this can be done in your system display>themes>effects>enable cleartype more help there http://samanathon.com/love-cleartype-in-ie7-use-it-in-fire
Forum: General
4 years ago
Mister M
There are two versions of Flash, one for IE and another one for the other browsers around. Inside the K-Meleon directory there is a folder called plugins, you can put the NPSWF32.dll in there. As stated above, is easier to download a patched version from here: http://kmext.sourceforge.net/mplugs/ This patched version will use the %TEMP% folder as the cache. Path and filename: K-MELEON\plugins
Forum: General
4 years ago
Mister M
Thanks siria, that's just the info I was looking for :)
Forum: General
4 years ago
Mister M
Add this, save, then restart browser and loader: * {font-weight: bold !important;} Thanks for the code. Unfortunately, I have no idea how to add it to the text. Sorry, but I'm completely new to this program. I can see the code examples in the existing userContent text file, but where do I add the actual text to accomplish this? Thanks.
Forum: General
4 years ago
Mister M
Ok, well thanks for your detailed reply. Perhaps I didn't properly phrase my initial enquiry. I have the current version of flash player installed already on my system. I'm just curious, first, as to why (or how) flash player 9 is associated with K-Meleon (since I have flash player 10 on my system). The second issue is that I'm a little concerned about installing this program again overtop
Forum: General
4 years ago
Mister M
Hello. I installed 1.5.4 yesterday and I've been unable to change the font to bold (if that's the correct term). I'm trying to get my type to render like in my IE7. I've supplied screen shots to show how they are both currently rendering. I'd be grateful if someone could advise me how to accomplish this (changing the fonts in the preferances doesn't seem to do anything). I hope this is a
Forum: General
4 years ago
Mister M
Hello. I've been using 1.5.4 for a day now and I would like to ask a question regarding flash player. Using IE7, my flash player is up to date. In K-Meleon my flash version is very outdated. Does K-Meleon not use the already existing flash player on my system? This is creating some confusion for me. Thanks for reading.
Forum: General
4 years ago
Mister M
Hi everyone. I've been playing around with K-Meleon 1.5.4 for the last day. It's indeed very fast and I quite like it (most of what it offers, anyway). I have a bookmarks folder with many sub-folders. The sub-folders contain many links. How can I open one of my sub-folders with one click to open all links (each in its own tab). Thanks for reading. :)
Forum: General
Current Page: 1 of 1

K-Meleon forum is powered by Phorum.