Bugs :  K-Meleon Forum
You can talk about issues with k-meleon here. But please, for confirmed bugs, use the bug tracker to report and give feedback on bugs.  
k- is not starting
Posted by: BG-30
Date: August 23, 2000 03:46PM

i have the full version and installed it. but after start from the desktop icon, nothing happend???
also with right-mouse> open nothing happend.

did i made some wrong installation?
how to solve this?

my system:
win95a
ie inst.
netscape 4.72 inst.
never used mozilla before

thx

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: ebits
Date: August 23, 2000 04:04PM

If you had read the other messages on this forum you would have known there are more people with exactly the same problem.

I've got the same problem, too, on 2 computers. Both have win95 installed without mozilla or ie 4+. They do have Netscape 4.x.

Can't somebody debug the problem? It seems there are a lot of people that can't enjoy this great browser...

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: jackyl
Date: August 23, 2000 06:53PM

i found the same thing, having installed on win98 with ns4 and ns6 installed. it worked fine following a reboot, running k prior to ns4.

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: BG-30
Date: August 23, 2000 06:55PM

reboot i did , but its still not working.
whats the meaning of "...runninging k prior to ns4." ???

thx

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: ebits
Date: August 23, 2000 07:36PM

The startup-problem is (partly) solved at #kmeleon on irc.mozilla.org:

<rOn> kmeleon 0.1 uses the BCG library for the nice toolbar buttons and menus, and this library requires some stuff from ie4/5. we are getting rid of it for v0.2

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: vishn
Date: August 23, 2000 09:43PM

I have the same problem too. Clicking on the desktop icon doesn't start up the program. My laptop is a Pentium II running on Win95, with IE 5 and Netscape 4.6.

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: WinWin
Date: August 24, 2000 08:36PM

this problem depends on what kind of connection you have
it works perfect with Dail-up
but it doesnt work with LAN

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: phar
Date: August 25, 2000 06:39PM

nope.. has nothing to do with type of connection.. doesnt work on either win95 default install or win 98 one on dialup one on lan

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: BooBoo
Date: August 25, 2000 06:49PM

I figured out one fix is to find and updated version of he dll "mfc42.dll" min the windows system folder. The only site i have found to get this off of is www.napigator.com.

Options: ReplyQuote
RE: k- is not starting
Posted by: Siri
Date: August 29, 2000 02:00AM

Getting a newer version of mfc42.dll (version 6.0.300) was the solution for me. Thanks, BooBoo!

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.