Bugs :  K-Meleon Forum
You can talk about issues with k-meleon here.  
iframe login creates 404
Posted by: gordon451
Date: October 08, 2011 04:07PM

This behaviour only happens with K-M 1.6.0b2. It doesn't happen with 1.5.4, QtWeb, or Opera 11.51. I didn't bother with IE6 tongue sticking out smiley

Because I don't expect anybody to have an account with Virgin Mobile AU http://www.virginmobile.com.au/, I've provided page listings EmailUs, AreYouCustomer, LogIn, FourOhFour as text files, plus s_CodeJS which is used by everything except FourOhFour.

OK. What happens is, on the "EmailUs" page, there is an iframe which does all the work. It calls a secure (HTTPS) page "Are you already a Virgin Broadband or Virgin Mobile Customer?" (Above the iframe there is a "Log In" prompt which appears at mid-upper right under the main banners, which I ignore for this excercise.) Click on the "YES", and be transported to the "Log In" iframe which uses a METHOD="POST". A successful login should give me a new iframe where I can work. However, in 1.6.0, it generates a 404 error in the iframe as displayed in "FourOhFour.txt". I noticed that while the "Log In" iframe is supposed to call <.virginmobile.com.au/selfcare/rightnow/isExistingMBCustomer.jsp>, it actually calls <.virginmobile.com.au/selfcare/SessionServlet/LogoutLogin>, with the 404 message.

Here's the interesting bit. If I open the initial (AreYouCustomer) iframe in a new tab, everything works perfectly!

Can anybody give me a clue what's going on? Please?

Gordon.

____________________
Gigabyte H61M-USB3-B3 r2.0, I5-2400 3.10GHz, 4GB RAM; W7HPx64 SP1, Lotus SmartSuite 9.8, K-Meleon74, Opera 12.17, IE9, Eudora 6.2, Foxit Reader 5.3.1.0606, PaintShop Pro 6.02, Avast! 10.0.2206

____________________
Early to bed and early to rise makes a bloke crook, broke and stupid.

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.