Bugs :  K-Meleon Forum
You can talk about issues with k-meleon here. But please, for confirmed bugs, use the bug tracker to report and give feedback on bugs.  
2 problems
Posted by: toBBa
Date: April 22, 2010 06:04AM

Hi i live in Argentina and I recently downoloaded kmaelon. I really like it because its lite and pretty fast here are the two problems I have discovered since 2 days ago.

1) Youtube doesn´t let me se videos. It says me: An error has occured please try again later.

An image:

2)In lockerz I see different the prizes. Instead of seeming them horizontaly, I see them vertically and I can not see the image of the prize.

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: guenter
Date: April 23, 2010 02:05AM

Hola,

You need flash player.
e.g. in C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
Check whether You have it. Maybe copy it to K-Mewleon/plugins/NPSWF32.dll
That helps when Windows fails to inform K-Meleon where it is on You system.

Lots of threads about youtube.

http://kmeleon.sourceforge.net/forum/search.php?0,search=Youtube,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=ALL,match_threads=0

An URL of the not working video and page would have been good.
Nobody doubts that You have a problem - we would have to test whether it is the video, the page or anything else. If it works for us it is maybe Your setup.

Most pages render ok if You fake a firefox user agent string.
Herramientas -> Identidad del navigator -> Firefox

You can use an automated tool called autoswitcher to change UserAgentString (Identidad del navigator) when needed.

greetings from Germany



Edited 1 time(s). Last edit at 04/23/2010 02:07AM by guenter.

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: Matías
Date: April 23, 2010 07:27AM

Buena que hay un compatriota. En fin, volviendo al inglés:
I'm having the same issue. What's weird is that I'm not having this problem at work, where K-meleon (same version) is installed. At home, everything worked perfect, until one day I was not able to watch any youtube video from youtube.com. I am sure it's not a flash player issue, as I've seen youtube videos attached to post in different forums, the bug is when in youtube's site.

toBBa, no se si te pasa lo mismo, que, por ejemplo, entrás a un foro donde postearon un video y lo podés ver tranquilamente, mientras que cuando intentás verlo desde la página de youtube no te deja ni a palos. ¿Es así?



Edited 1 time(s). Last edit at 04/23/2010 07:31AM by Matías.

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: guenter
Date: April 24, 2010 02:32AM

You are truly compatriotas!

In more than one sense of the word.

Same problem, same country & fibertel as ISP also. grinning smiley

Can that be the cause?


NPSWF32.dll is a stand alone plugin.

You can download the stand alone version from K-Meleon extension page.

It is known to work with no problems in ./k-meleon/plugins

It is a Mozilla/Netscape type plugin. So You can also try in ./Firefox/plugins or any ./browser/plugins. Only IE cannot use this plugin.

Testing it in this setup with more than one browser will hopefully help to find what is wrong.



Edited 3 time(s). Last edit at 04/24/2010 06:44AM by guenter.

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: desga2
Date: April 24, 2010 06:04PM

Cambia la Identidad del navegador como indica guenter.
Si no te funciona con Firefox 2, prueba a poner una personalizada o añadirla al menú con la ID de Firefox 3.

Ejemplo de como añadirla al menú.

K-Meleon in Spanish

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: Matías
Date: April 25, 2010 12:38AM

I'm going to try, but I'm not sure if it's going to work, as I said before, at work I have the same configuration, even auto-switcher. The only difference is ISP, may that be the cause?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Well, I've tried both and neither guenter nor desga2's solutions have worked for me. I keep getting the error message whenever I try to see a youtube video at youtube.com (I still can if posted in a forum). I've deactived agentswitcher and used Firefox 3.5 string and Opera, but none of them worked.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Well, somehow, I've managed to watch some videos on youtube with my laptop. What I did was enter youtube, then search for something, and choose a video. That video would not play, but if I choose another related video, that would play. Tried the same thing in my desktop, but this didn't worked. Is this useful?



Edited 2 time(s). Last edit at 04/25/2010 01:58AM by Matías.

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: desga2
Date: April 25, 2010 06:02AM

Are you tried with K-Meleon 1.6.0a3 version?

K-Meleon in Spanish

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: Fred
Date: April 25, 2010 10:32AM

I have made a macro to open Youtube videos from
the site, where the video is, in a new window.
Javascript is not necessary and must not be enabled.
Therefore the browser user agent is not checked, and
has no effect on allowing to view the video.
You can simply go to the page with the video window,
right-click onto the document (not on a link, but on the
surface of the webpage), and select
"Open Youtube from Site", to open the video.

Open Notepad and copy and paste the following :

# K-Meleon Macros (http://kmeleon.sourceforge.net/wiki/index.php?id=MacroLanguage)

# ----------Youtube videos from video page without JS ----------------------------
#
# Dependencies : main.kmm
# Resources : -
# Preferences : -
#
# ----------------------------------------------------------------------

Youtubevideo{
$_video_addres="";
$_video_addres=gsub("watch?","",$URL);
$_video_addres=gsub("=","/",$_video_addres);
opennew($_video_addres);
}

# ----- PRIVATE

Youtubevideo_BuildMenu{
# Document Popup context menu
$__m=_("Open Youtube from Site");
setmenu(DocumentOpenExternal,macro,$__m,Youtubevideo);
}

$OnInit=$OnInit."Youtubevideo_BuildMenu;";

# -----------------------------------------------------------------------
$macroModules=$macroModules."Youtubevideo;";



Save the notepad file as Youtubevideo.kmm ,
not as "Text" but as "All files" , the ending
must be .kmm , not .kmm.txt .
Put the macro into the folder "macros" inside the
K-Meleon main folder and restart the browser.

Fred

Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: disrupted
Date: April 25, 2010 12:15PM

desga, it seems to be like yahoo inbox preview for pics

i don't have the problem on my default kmeleon but on the test version(default profile prefs) it had the same problem like matias and tubbie which was quite strange and meant not isp or connection.. i checked googlecode youtube bugs and many were complaining about the same issue but without a single response from a developer.. when that happens=something fishy

youtube/google is punishing you for blocking ad cookies(third party), i enabled all cookies and the problem was gone instantly

matias and tubbie, open preferences>privacy and select always for accept cookies


fred, i added your macro to youtube services extension but made it into kiok mode(no toolbars)
http://kmext.sourceforge.net/macros/youtube-services_v1.3.7z
fredtube{
menugrayed=(substr($URLBAR,0,31)!="[http://www.youtube.com/watch?v=");
$kioskcomm=("-webapp");
$k_path=getfolder(RootFolder);
$_video_addres="";
$_video_addres=gsub("watch?","",$URL);
$_video_addres=gsub("=","/",$_video_addres);
exec($k_path."\\k-meleon.exe " .$kioskcomm. "". $_video_addres);
}


Options: ReplyQuote
Re: 2 problems
Posted by: Matías
Date: May 24, 2010 08:49AM

I've just seen this. This solved my problem, thank you.

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.