General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: October 25, 2008 10:59AM

I just installed 1.5.1 and then I tried to log into my router and I noticed pages wouldn't display properly, and thought that maybe there was a connection issue, but soon realized it wasn't the problem, because as soon as I logged into the router with IE I didn't notice any problems.

Here are two screenshots, trying to access the 'MAC Address Clone' section.

K-Meleon:
http://img234.imageshack.us/my.php?image=65969804qy2.jpg

IE 6:
http://img207.imageshack.us/my.php?image=17897986xv8.jpg

Many places in the firmaware act this way with K-Meleon on several pages and links, this is really a big problem here. sad smiley

PLEASE tell me this is going to be fixed soon?

THANKS

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: kko
Date: October 25, 2008 03:19PM

Might this be a firewall problem i.e. is km allowed to access the router?

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: desga2
Date: October 25, 2008 03:46PM

Are you tried to changed User Agent string to Firefox or Seamonkey?
Tools -> User Agent

K-Meleon in Spanish

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: October 26, 2008 06:19AM

Quote
kko
Might this be a firewall problem i.e. is km allowed to access the router?

Of course not it's my router...


Quote
desga2
Are you tried to changed User Agent string to Firefox or Seamonkey?
Tools -> User Agent

Nope doesn't work, in fact I think I should check this out with 1.5.0 first and see if I had the problem with that version too, because I don't think I did.

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: October 26, 2008 06:36AM

Nope 1.5.0 also doesn't work with the router/firmware version.

The problem is with the latest version of firmware 1.52.15

When I was running an older version 1.45.7 I wasn't having this problem, but I need to use the latest version of firmware.

Firmware version 1.52.15:
http://img136.imageshack.us/my.php?image=57038521ov8.jpg

I've been using these routers almost close to 10 years, under Windows and Linux, I have accessed the router under Linux with Opera, FF, Konqueror, and Mozilla. Under Windows I have accessed the rotuer with IE, Netscape, Opera, and FF, and in this period of time I have never had a problem till now. This isn't good... sad smiley

I truly hope this is going to get fixed soon, I can't believe for the past 2 versions this continues to be a problem. I wonder how many other routers then this will have an issue with...

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: kko
Date: October 26, 2008 04:04PM

Quote
DasFox
Quote
kko
Might this be a firewall problem i.e. is km allowed to access the router?

Of course not it's my router...

I asked because a personal firewall running on the same computer as km could prevent km from accessing the router. But you mentioned that the problem is only with some router pages...


Quote
DasFox
Nope 1.5.0 also doesn't work with the router/firmware version.

The problem is with the latest version of firmware 1.52.15

When I was running an older version 1.45.7 I wasn't having this problem

That's good to know. Now I need to know whether it works with Firefox 2.0.0.17. Please check that.


Quote
DasFox
I truly hope this is going to get fixed soon, I can't believe for the past 2 versions this continues to be a problem. I wonder how many other routers then this will have an issue with...

You are the first one who is reporting this problem. You have to help us to help you - we cannot access your router. So far it's not clear whether it's a bug in km or in your firmware...



Edited 1 time(s). Last edit at 10/26/2008 04:05PM by kko.

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: desga2
Date: October 26, 2008 06:35PM

Are you tried with K-Meleon 1.1.6?

K-Meleon in Spanish

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: October 27, 2008 04:32PM

This happening with the latest versions of KM and FF...

I don't recall having any problems with the 2x versions of FF, but I'll check out an older version later and for KM...

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: November 03, 2008 07:44AM

Was anyone that replied a developer?

I'd like to hear from a developer letting me know what can be done about this?

THANKS

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: Dorian
Date: November 08, 2008 07:40PM
Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: DasFox
Date: November 09, 2008 10:56AM

My BAD, this was damm NOD32 v3 with the DAMM 'HTTP Checking' causing this problem...

SORRY guys for the false alarm.

But one thing still that is odd is that IE is not effected, only K-Meleon and FF with the 'HTTP Checking' trying to access the firmware.

So still hopefully something can be looked at as to why K-Meleon is having this issue with NOD32 v 'HTTP Checking'?

THANKS

Options: ReplyQuote
Re: 1.5.1 Doesn't Work With Linksys BEFSX41 Firmware
Posted by: Justin
Date: October 04, 2011 09:29PM

Hi, I too had the same problem and in one source I found a reply wer the guy asked me to go to the firefox settings and the guy asked me to change the ipv6 value to false, then it worked , I have the link to that page in the bottom, it worked for me , hope it works for you too

Thanks grinning smiley

http://www.techyv.com/questions/firefox-3x-doesnt-work-properly-linksys-befsx41-router

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.