General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
Opening Forum from Help
Posted by: Nicholas
Date: November 01, 2004 03:40PM

How do I load the forum: Help | K-Meleon Forums
in a new background layer? I looked at the macros and do not know how to substitute
K-Meleon Forums = ID_LINK_KMELEON_FORUM to point to the forum topics.

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: Nicholas
Date: November 01, 2004 05:32PM

It is not in macros.cfg, but in menus.cfg. Soz.

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: alain.NOSPAM.aupeix@wanadoo.fr
Date: November 02, 2004 02:38PM

If you want to open in a new layer or new windows, you must use a macro instead of the ID command.

For example, in macros.cfg:

Forums_in_new_layer {
plugin(layers,new);
id(ID_LINK_KMELEON_FORUM);
}

In menus.cfg replace:

K-Meleon Forums = ID_LINK_KMELEON_FORUM

by

K-Meleon Forums = macros(Forums_in_new_layer)

It can also easily be done with abouttongue sticking out smileylugins

That's all folks

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: alain.NOSPAM.aupeix@wanadoo.fr
Date: November 02, 2004 04:15PM

there an error in the menus modification:

K-Meleon Forums = ID_LINK_KMELEON_FORUM

must be replaced with

macros(Forums_in_new_layer,K-Meleon Forums)

Its now correct, but know, I don't know why, there's a problem, about:blank layer is created, but I must open a new leyer to have about:blank replaced by the forum adress.

Where can I have made a mistake ?

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: alain.NOSPAM.aupeix@wanadoo.fr
Date: November 02, 2004 04:26PM

The last versions which works well (except, that we loose icon in menu, and it's normal)

Forums_in_new_layer {
pluginmsg(layers, "OpenURL", "http://kmeleon.sourceforge.net/forum/";);
}

About_Plugins_in_new_layer {
pluginmsg(layers, "OpenURL", abouttongue sticking out smileylugins);
}

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: Nicholas
Date: November 02, 2004 07:00PM

In my menus.cfg I have:

&Help {
%ifplugin macros
K-Meleon Home = ID_LINK_KMELEON_HOME
macros(KMWiki, K-Meleon Wiki)
-
K-Meleon Forums = macros(Forums_in_new_layer, K-Meleon Forums)
macros(KM, K-Meleon Forums Search...)
%else
K-Meleon Home = ID_LINK_KMELEON_HOME
K-Meleon Forums = macros(Forums_in_new_layer, K-Meleon Forums)
%endif
-
User's Guide\tF1 = ID_LINK_KMELEON_MANUAL
FAQ = ID_LINK_KMELEON_FAQ
-
About Plugins = ID_LINK_ABOUT_PLUGINS
About K-Meleon = ID_APP_ABOUT
}

I used: Forums_in_new_layer {
pluginmsg(layers, "OpenURL", "http://kmeleon.sourceforge.net/forum/";);
} in my macros.cfg

I now do not see the option from Help | K-Meleon Forums. It's not in the help menu.

Thanks for the help so far.

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: Nicholas
Date: November 02, 2004 07:01PM

I am using 0.9.2b2

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: alain.NOSPAM.aupeix@wanadoo.fr
Date: November 02, 2004 07:22PM

Take my second post to correct menus.cfg, not the first one

I'm under 0.9b2 too

Options: ReplyQuote
Re: Opening Forum from Help
Posted by: Nicholas
Date: November 02, 2004 07:38PM

Thank you very much!

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.