General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
HP Forum
Posted by: phenix
Date: October 29, 2011 10:29PM

Just info.
Needed to go on the HP Forum. To do this I had to use
the infamous Internet Explorer. I was Binged all over the place. Yuk.
K-meleon would not work on the HP Forum.
Sometimes we are just forced to use products we can't stand......

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: JamesD
Date: October 29, 2011 11:51PM

What version of KM are you using? Was the URL the same as this? http://h30434.www3.hp.com/

I seemed to be able to read questions and answers OK, but I did not register or sign in.

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: mhf
Date: October 30, 2011 01:33AM

No problem here either ...

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.24pre) Gecko/20100228 K-Meleon/1.5.4

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: JujuLand
Date: October 30, 2011 02:56PM

No problem too

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:31.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/75.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr




Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: phenix
Date: October 30, 2011 08:01PM

Thanks for the replies.
I am using K-Meleon 1.5.4. To chicken to try the Betas.
The URL (if I remember correctly) was www.hp.com/forum.

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: JujuLand
Date: October 30, 2011 11:22PM

Hum, with the address you gave, HP answers:

Sorry, we can't find that page.
The page you are looking for is no longer available or has been moved.

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:31.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/75.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr




Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: JamesD
Date: October 30, 2011 11:34PM

The page I found with Yahoo search was this:
http://h30434.www3.hp.com/

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: phenix
Date: October 31, 2011 07:58AM
Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: JujuLand
Date: October 31, 2011 02:13PM

No problem with 1.6.0b2 on this url ...
Try to create a new profile to test it.

Edit > Manage profiles > Create a new one > Check 'Ask ...' > quit > launch and test

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:31.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/75.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr





Edited 1 time(s). Last edit at 10/31/2011 02:15PM by JujuLand.

Options: ReplyQuote
Re: HP Forum
Posted by: phenix
Date: October 31, 2011 07:02PM

Many Thanks,
The new profile worked.
Don't understand why the old one didn't but Heckgrinning smiley

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.