General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
This url won't Load proper
Posted by: Nightstorm
Date: August 07, 2011 03:28PM

hi.

This url won't load properly.
http://www.southernexposure.com/

The main text of the page is shifted far to the right out of the right side of the screen & the left side is all empty and collumn that needs to be on the left appears on the right side

am using K-Meleon 1.5.4
I tried the page in Seamonkey & it loads proper
would be interested to know how it loads for others too using kmeleon

thx



Edited 4 time(s). Last edit at 08/07/2011 03:35PM by Nightstorm.

Options: ReplyQuote
Re: This url won't Load proper
Posted by: siria
Date: August 07, 2011 05:04PM

It's that old prob again with the KM1.5 gecko engine getting outdated by now, so more and more pages with modern layout commands show display errors.
All looks fine in KM1.6beta. It's quite usable really, you can try it parallel to KM154 if you want. There are some minor flaws yet, but concerning mostly the browser handling itself, while page display is definitely better than in KM154. Many of us here already use 1.6beta2 happily for daily use, but additionally have picked up some more interim fixes in the forum. We hope that soon a beta3 will appear with those fixes already included, that would be an important step forward.

If you still use KM154, there are some fixes out there via CSS modifications, but those only work on a per-site basis, and it takes some savvy person to figure out the needed code.
At any rate take a closer look here:
http://kmeleon.sourceforge.net/forum/read.php?1,115782

Options: ReplyQuote
Re: This url won't Load proper
Posted by: Nightstorm
Date: August 07, 2011 06:00PM

thanks so much for the feedback & info !
~

Options: ReplyQuote
Re: This url won't Load proper
Posted by: ndebord
Date: August 07, 2011 10:07PM

Quote
Nightstorm
hi.

This url won't load properly.
http://www.southernexposure.com/

The main text of the page is shifted far to the right out of the right side of the screen & the left side is all empty and collumn that needs to be on the left appears on the right side

am using K-Meleon 1.5.4
I tried the page in Seamonkey & it loads proper
would be interested to know how it loads for others too using kmeleon

thx

As Siria says, a KM 1.5.4 problem. Loads just fine for me in KM 1.6b2.

N

Options: ReplyQuote
Re: This url won't Load proper
Posted by: adodupan
Date: August 19, 2011 03:22AM

or, you can use this for km15.

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.