Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: March 21, 2010 02:24AM

Does anyone else find that Hotmail takes its time loading in K-Meleon?

K-Meleon ~ Not a Melon!

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: 4td8s
Date: March 21, 2010 08:01AM

not on my XP system! Hotmail seems to load fine (and barely superfast) in KM 1.5.4.
slow computer perhaps, ay Davey? try a new KM user profile and see if KM loads Hotmail faster than your existing user profile. if that doesn't help, it could be something else that's causing hotmail not to load fast enough.



Edited 2 time(s). Last edit at 03/21/2010 08:07AM by 4td8s.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: guenter
Date: March 21, 2010 09:09AM

Yes today. Else usually no problem. 1.5 year old Amilo notebook with AMD Turion.
XPSP3.

p.s. I usually come from yahoo.mail page - where I spoof - but when I go directly like now from here it seems to wait for the UserAgentSwitcher. grinning smiley



Edited 1 time(s). Last edit at 03/21/2010 09:10AM by guenter.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: slayer
Date: March 21, 2010 09:22AM

Works OK to me.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: March 21, 2010 07:55PM

Quote
4td8s
not on my XP system! Hotmail seems to load fine (and barely superfast) in KM 1.5.4.
slow computer perhaps, ay Davey?

It's fine in Opera 10.50. & SRWare Iron (Vista Home Premium).

Quote
4td8s
try a new KM user profile and see if KM loads Hotmail faster than your existing user profile. if that doesn't help, it could be something else that's causing hotmail not to load fast enough.

It seems OK now but my MSN page seems to have a problem loading with the mail widget. It loaded fine until I 'refreshed' mail. It's fine in every other browser I have.

K-Meleon ~ Not a Melon!

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: 4td8s
Date: March 23, 2010 12:59AM

Quote
Daveski17
Quote
4td8s
not on my XP system! Hotmail seems to load fine (and barely superfast) in KM 1.5.4.
slow computer perhaps, ay Davey?

It's fine in Opera 10.50. & SRWare Iron (Vista Home Premium).

Quote
4td8s
try a new KM user profile and see if KM loads Hotmail faster than your existing user profile. if that doesn't help, it could be something else that's causing hotmail not to load fast enough.

It seems OK now but my MSN page seems to have a problem loading with the mail widget. It loaded fine until I 'refreshed' mail. It's fine in every other browser I have.

just wondering Dave, what version of KM were you using when you experienced the Hotmail problem?

also tested the Hotmail site on another XP computer but with KM 1.6.0a3 build 4 and that one loaded pretty fast.



Edited 1 time(s). Last edit at 03/23/2010 01:00AM by 4td8s.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: March 23, 2010 05:52PM

Quote
4td8s
just wondering Dave, what version of KM were you using when you experienced the Hotmail problem?

I have only had a Hotmail account since Saturday & I'm using KM 1.5.4. It seems to be the mail widget on my My MSN page that is problematical. UA spoofing has no effect. sad smiley

It's fine in Hotmail though....you can't have everything I suppose...

K-Meleon ~ Not a Melon!



Edited 1 time(s). Last edit at 03/23/2010 05:54PM by Daveski17.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: March 26, 2010 05:08AM

What is it with webpage widgets? Firefox/SeaMonkey has problems in My Yahoo! but not in My MSN & K-Meleon has problems with the mail widget in My MSN. sad smiley

It's unusual for KM to have problems like this in my experience. It works OK in Hotmail now.

Maybe the Gecko 1.8.1.24 is having some conflict with some MSN gadgets/widgets? It seems fine in normal MSN pages however.

K-Meleon ~ Not a Melon!

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: 4td8s
Date: March 28, 2010 10:08AM

Quote
Daveski17
What is it with webpage widgets? Firefox/SeaMonkey has problems in My Yahoo! but not in My MSN & K-Meleon has problems with the mail widget in My MSN. sad smiley

It's unusual for KM to have problems like this in my experience. It works OK in Hotmail now.

Maybe the Gecko 1.8.1.24 is having some conflict with some MSN gadgets/widgets? It seems fine in normal MSN pages however.

try them in latest KM 1.6.0 alpha and see if you get the same results with My Yahoo and My MSN.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: March 29, 2010 02:03AM

I've considered doing that. I think I'll just wait for the stable release & see what happens then. I have Opera & I can open Hotmail & My MSN in that. I mask Opera as Firefox on MSN sites usually. For some strange reason that seems to work better than spoofing Internet Explorer! Microsoft have never wanted to make anything easy for non IE users. With Opera AND K-Meleon I just about have the Net covered. What one is poor in the other compensates for usually. I'd rather switch between two really good fast browsers than use just one slowcoach like IE 8.

EDIT: Oh yeah...Bing Maps don't work properly either.sad smiley

K-Meleon ~ Not a Melon!



Edited 2 time(s). Last edit at 03/29/2010 02:14AM by Daveski17.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: pr0fessor
Date: March 31, 2010 12:10PM

i have problem with some web pages too:
http://onyxftp.mykonicaminolta.com/download/Search.aspx?ht=
can't open konica minolta drivers page... winxp, sp3, kmeleon 1.5.4
sorry, that i did not make new thead fot this bug...

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: JamesD
Date: March 31, 2010 07:00PM

@ pr0fessor

There is a statement with item = item = item within the code. I don't think the statement can be resolved.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: guenter
Date: March 31, 2010 07:44PM

Quote
pr0fessor
i have problem with some web pages too:
http://onyxftp.mykonicaminolta.com/download/Search.aspx?ht=
can't open konica minolta drivers page... winxp, sp3, kmeleon 1.5.4
sorry, that i did not make new thead fot this bug...

Set the UserAgentString to Firefox 2. Does solve it for me anyway.
Done in Tools submenue. Tools -> User Agent ->
Or install and use AutoSwitcher extension and add Minolta as bad page.

As JamesD already mentioned You get wrong JS.

So - the page does not recognize K-Meleon as Gecko based browser. So its Browser switch does not work well. So You get code that is good for another browser. & JS for IE has always been another, incompatible JS dialect.

Does not need it new thread - it is about the same problem group & that is: browser switches, pages that serve incompatible, non standard code and pages that bar K-Meleon browsers intentionally.

BTW. Spoof UserAgentString is standard procedure (!) for most of theses shoddy pages. FF 2 is the first bet but there are more to try e.g. Opera 9 under Linux grinning smiley



Edited 1 time(s). Last edit at 03/31/2010 07:46PM by guenter.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: Daveski17
Date: April 01, 2010 01:57AM

I've tried spoofing with everything, it just won't load in Hotmail.

K-Meleon ~ Not a Melon!

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: disrupted
Date: April 01, 2010 06:58AM

auto agent switcher has been updated to include konika minolta domains, next time buy nikon or olympus grinning smiley

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: pr0fessor
Date: April 01, 2010 12:10PM

10x, with user agent http://onyxftp.mykonicaminolta.com/download/Search.aspx?ht= work smiling smiley



Edited 1 time(s). Last edit at 04/01/2010 12:11PM by pr0fessor.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: jose duarte
Date: July 26, 2012 06:34AM

For me Hotmail only partially loads. K-Meleon 1.6.0 will not open the emails. Any help would be appreciated.

Re: Problem loading in Hotmail?
Posted by: JohnHell
Date: July 27, 2012 03:42AM

I've checked right now without problems.





(consejo, no es recomendable hacer pública la dirección de correo para evitar spam)

K-Meleon forum is powered by Phorum.